Aldrig mere


Aldrig mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Esbjerg. 

Læserbrev: Valget er overstået og der er stemt på de højestbydende af gaver, og der ikke det, der ikke vil ske i byen med alle de valgløfter, der bliver byttet til valgbluf, da der skal spares nu til næste gavebord lige før valget.

Der er jo ikke den store forskel politisk fra Enhedslisten og til partiet Venstre, og stort set vil der ske det samme som før valget, at man overlader ansvaret til bureaukrater og de dyre direktører igen, så har man jo tid til at pleje ens ego i forhold til folket.

Når der er valg, er det jo ligesom superliga fodbold, at de partier, der har de bedste sponsorer, vinder publikums stemmer. Det er godt nok mange penge, der bliver brugt til sådan et valg, ja det ligner mere og mere Amerika. Der er jo også de medlemmer, der er udlært forførere, ja den taktik så man jo de sidste dage.

Hvorfor kan alle borgerne ikke være medbestemmende i afstemninger, når der skal bruges penge til forskellige tiltag i byen. Det så jeg jo i udkantsbyerne, der kunne så meget selv, hvis de ikke altid skulle tigge om et eller andet.

Ja, jeg har også en bøn om at kunne få lov til at trække sig fra en liste, der faktisk virker meget belastende, da nogle opstillede politikere gik fra ansvaret en måned før valget.

Men jeg havde sagt ja, så efter en uge kunne jeg se, at projektet ikke var gangbart, og jeg ringede til kommunen om at få mit navn slettet. Det kunne så ikke lade sig gøre, men det må kunne lade sig gøre fremover.

Jeg ved ikke, men halv kraft og et ønske om at komme væk slider på ens helbred, og helt alene fordi, de andre ikke ville samarbejde.

Jeg er nu ude af partiet og vil aldrig gå ind i en politisk parti mere, men vil godt komme med pip, når noget er uretfærdig.

Aldrig mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce