Valget. Lige ved og næsten slår ingen mand af hesten!


Valget. Lige ved og næsten slår ingen mand af hesten!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: Vi var tæt på at få borgmesterposten på valgnatten, men desværre for os valgte DF i 11. time at pege på Ib Kristensen. DF kunne få præcis det samme hos Socialdemokratiet, men oplevelsen er, at DF ikke ønskede så bred en konstituering bestående af fire partier, og så blev et mangeårigt "ægteskab" det sikre valg for dem.

Vi har valgt at søge indflydelse i det nye byråd. 4106 vælgere står bag os, det er 601 flere end ved sidste byrådsvalg, der ønsker forandring til fordel for alle. Det kan vi bedst skabe ved at sidde med og ikke mindst for bordenden af børneudvalget, hvor flere af vores politiske mærkesager hører hjemme. Her tænkes på bedre normeringer i daginstitutioner, en bedre klassekvotient samt to lærere med i undervisningen og kortere sagsbehandlingstider.  

Vi vil arbejde for udviklingen af Børnenes Hovedstad blive håndgribelig for borgerne. Åbenhed og inddragelse af borgerne og tilliden tilbage til medarbejderne sådan, at dokumentation kun sker der, hvor det giver mening. En værdig ældrepleje og et godt liv for folk med handicap bliver også vores store fokusområder.

For at arbejde med åbenheden og det borgernære i politik, så bliver der lagt op til et månedligt møde med udvalgsformanden i de respektive udvalg. Det håber jeg vil blive flittigt brugt. Jeg ser frem til den direkte kontakt med borgerne. 

Jeg er utrolig glad for den fantastiske opbakning, I har givet os - Tusind tak - Vi er aldrig stærkere, end når vi står sammen. Nu vil vi bruge de næste fire år på at skabe en politik, der giver endnu større opbakning til os ved næste valg - Jeg glæder mig til sammen med den nye byrådsgruppe at tage fat i de nye udfordringer.

 

Valget. Lige ved og næsten slår ingen mand af hesten!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce