Ude godt, men hjemme bedst


Ude godt, men hjemme bedst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: Det var overskriften til den fortælling Jeyrajah Rasiah (Rasch) gav medlemmerne af Hejnsvig Pensionistforening torsdag eftermiddag.

Han fortalte levende om den tur, han på grund af krigen på Sri Lanka var nødt til at tage, først til Indien og derfra til Danmark. Det var ikke uden problemer, men han klarede det. I Aalborg skulle han tage stilling til, hvor han ville hen: Randers, Århus eller Grindsted. Han valgte Grindsted, fordi det var den mindste by, men han havnede i Hejnsvig.

Han var heldig, han fik en kontaktfamilie, han havde ikke religiøse problemer, han havde en god skole hjemmefra, så han gik i gang med det sværeste: Sproget. Han ville lære det, han ville have et arbejde, og han havde gode danske støtter, som hjalp ham.

Han fik arbejde, han tog en uddannelse som maskinsnedker, han har altid haft arbejde, i dag er han bekymret over den politik, der kører om flygtninge. Han synes, det fylder for meget i stedet for at gøre noget, men han mener også, den enkelte har et ansvar.

Vi havde et par gode timer, for som Rasch sagde: Jeg snakker bare, så I må sige stop, når I synes.

Jeg har kendt Rasch i mange år, han er et forbillede, men da han kom, var de ikke så mange, og der var ikke de kulturelle problemer, som jeg oplever i dag. Måske skulle vi tage os sammen og stille krav.

Ude godt, men hjemme bedst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce