Tavshed om cancer


Tavshed om cancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: Aviserne skrev for år tilbage om opdagelsen af en metode, som man mente, ville kunne stoppe udviklingen af cancerceller.

Det var en forskergruppe på Lunds universitet i Sverige, der i samarbejde med japanske forskere havde fundet frem til, at almindelig birkesukker sammen med et aromatisk stof kan stoppe udviklingen af cancerceller.

Forskerne havde opdaget, at cancerceller er sårbare overfor naftylxylosid - en kombination af birkesukker og et aromatisk emne.

Emnet bremser delingen af cancerceller og får altså en hovedrolle i at stoppe udbredelsen/væksten af disse dræbende celler.

Jeg husker godt, at der var en del uro om nogle læger på "Finsen-instituttet" for en del år siden. Det var vist angående brugen af penge, som var givet uretmæssig ud. Dengang blev der skrevet om, at der måske var nogen, som af økonomiske årsager ikke var interesseret i, at gåden om og helbredelsen af denne frygtelige sygdom lykkes, for der ville blive mange arbejdsledige forskere og kræftlæger. Men vi er da vist flest, som tror på, at man fra alle sider gør, hvad der er muligt, for udryddelsen af cancer!

Det forlød, at produktionen ville kunne gøres rimelig billig, men hvorfor hører vi intet om fremskridt? Skulle det mon dog alligevel være den omtalte manglende interesse?

Verden savner en løsning af cancerproblemet! Derfor: Brug dog de midler, videnskaben allerede er i besiddelse af!

Tavshed om cancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce