Sklerose kan der ikke forskes for meget i


Sklerose kan der ikke forskes for meget i

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: Da forskning i sklerose i stor udstrækning finansieres via private midler, er vi nødt til at appellere til den gode vilje hos alle. Således har vi fra marts til juni haft grønne indsamlingsbøsser ude I butikkerne. I butikkerne har vi sagt tak, men vi har endnu ikke takket alle jer, der puttede penge i bøsserne. Igen skal REMA 1000 have en ekstra tak for deres ekstraordinære indsats. Selvom vi går mod det pengeløse samfund, så blev sækkene, alt i alt, godt tunge - tak for det.

Scleroseforeningen har en aftale med en bank om at tælle indholdet i bøsserne. Vi indsamlere er jo alligevel nysgerrige, så jeg funderede lidt over hvilken karakterskala, jeg kunne anvende her i Billund-området. Jeg endte med at bruge "meget let", "let", "tungere" og "tung" (samme logik som ved gradbøjningen af gammel). Jeg havde skrevet "meget let" ved en bøsse ude fra en stor butik i udkanten af byen. Ud blafrede der to tohundredekronesedler, da bøssen blev tømt ud i sækken. Sådan kan man blive så glædeligt overrasket, at den letteste vist blev den bedste.

I år har Scleroseforeningen fået lov at lave en husstandsindsamling i tre regioner, Syddanmark, Midt og Hovedstaden. Så vi håber at komme ud til jer søndag den 9. september. Vi har bare det store problem, at vi stadig mangler indsamlere. Altså håber jeg at kunne friste med et par timers positive oplevelser denne søndag. I kan endda selv vælge en rute på www.sammenmodsclerose.dk

Sklerose kan der ikke forskes for meget i

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce