Rotter i Borgergade


Rotter i Borgergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: I en række artikler har JydskeVestkysten på fin vis gjort opmærksom på en række problemer i en udlejningsejendom i Borgergade. Der er ingen tvivl om, at lejlighederne i ejendommen er i så mangelfuld tilstand, at der politisk bør tages stilling til sagen. Det skal være min opfordring, at de ansvarlige udvalg / politikere får besigtiget ejendommen og lejlighederne og får drøftet, om ikke byfornyelseslovens bestemmelser om kondemnering bør bruges i denne sag.

Her kommer et par uddrag fra den officielle vejledning om kondemnering: "5. Forbud (kondemnering)

5.1. Forbudets omfang

Viser det sig ved besigtigelsen, at lokaliteterne frembyder sundheds- eller brandfare for brugerne, har

kommunalbestyrelsen pligt til at kondemnere, dvs. nedlægge forbud mod benyttelse af bygningen eller en del af denne til beboelse eller ophold for mennesker, jf. byfornyelseslovens § 76, stk. 1."

Og: "5.8. Kommunalbestyrelsens rydning af kondemnerede lokaliteter

Hvis rydningen ikke finder sted inden for den fastsatte frist, kan der opstå behov for at gennemtvinge en rydning bl.a. af hensyn til omgivelserne. I disse situationer kan kommunalbestyrelsen efter fristens udløb lade rydningen udføre for ejerens regning, jf. byfornyelseslovens § 76, stk. 10"

Efter min mening er det faktisk utroligt, at der ikke allerede er blevet grebet ind fra kommunal side, for beskrivelserne af rotteplagens omfang i specielt en af lejlighederne gør ejendomme ubeboelig. Ingen mennesker bør leve i en lejlighed/ejendom med rotter, der udgør en særdeles alvorlig sundhedsfare.

Rotter i Borgergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce