Profil og visioner


Profil og visioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: En generalforsamling i Billund Erhvervsfremme som vanligt. Udvalgte nøgletal i kommunen er positive, og der er fundet en ny direktør, som har kompetencerne og engagementet til at løfte den ny strategi, som er baseret på en grundig analyse af erhvervsforholdene i kommunen. Klare snitflader og større kant, alt er godt.

Indtil vi får at vide, at man "er langt i planerne" om at flytte Billund Erhvervsfremme til rådhuset i Grindsted.

Så lykkes det alligevel at mudre intentionen om de klare snitflader til igen, og få sendt et signal om at man nok primært er et kommunalt serviceorgan og ikke en medlemsorganisation. Sikke en skam.

Derfor forståeligt, at der blev rejst "bekymringspunkter", som bør give anledning til en medlemsdebat. Gerne en debat, som bliver taget til efterretning inden den endelige beslutning om flytning bliver taget.

Vi nævner et par af bekymringerne: Medlemstallet er let vigende. Placering i rådhuset begrundes med ønsket om et tæt samarbejde med Billund Kommune omkring erhvervsudvikling og -service. Forskning viser, at erhvervsfolk generelt er skeptiske overfor, om en erhvervsorganisation med en "kommunal placering" overhovedet kan agere agilt og innovativt på medlemmernes vegne. Den præsenterede analyse konkluderer, at BEF skal have en stærkere og mere kommerciel profil - understøttes det ved en indflytning i rådhuset?

Vi efterlyser ambitioner om at skabe et miljø, hvor man både som iværksætter eller etableret virksomhed kan finde sparring om innovation og positiv vilje til at udvikle nye ideer og forretninger. Der er brug at frigøre ressourcer og ideer - ikke søge tættere på en topstyret erhvervspolitik.

Profil og visioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce