Nyt Museumskoncept for Karensminde


Nyt Museumskoncept for Karensminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: På byrådsmødet tirsdag aften blev det besluttet at arbejde videre med koncept tre for et nyt museum ved Karensminde ved Grindsted. Det er tidligere besluttet i det gamle byråd at samle museumsaktiviteterne ude ved Karensminde. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg gerne havde set en anden placering af et Besættelsesmuseum i Grindsted by, men nu er beslutningen taget, og derfor gælder det om at se fremad, så vi kan få et nyt og unikt museumscenter ude ved Karensminde.

Der var heldigvis fuld opbakning fra hele byrådet til denne indstilling. Det er et meget visionært og spændende koncept, der er udarbejdet for et nyt Museumscenter, og hvor der også er fundet plads til alle de frivillige i Karensmindes Venner og Besættelsessamlingen Grindsteds Venner.

En anden ting, som også glæder mig, er at man har fundet plads til Besættelsessamlingen igen. Jeg synes det er godt set, at besættelsestiden har flere brydningsflader med Billund Kommunes Museers formidlingsområder, og at besættelsestiden kan inddrages i disse, så den unikke samling igen kommer til sin ret. Det, der har været vigtigst for mig, er at vi kan få den frem i lyset igen, og at Besættelsessamlingen kan indgå i et nyt kulturelt fyrtårn sammen med Karensminde! Et kulturelt fyrtårn, som vil lyse op, og fortælle egnens og kommunens historie for borgerne og turisterne, som besøger vores kommune.

Det er samtidig glædeligt, at der allerede nu laves en særudstilling, så vi allerede nu kan får pakket Besættelsessamlingen ud, og få den frem i lyset.

Nyt Museumskoncept for Karensminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce