Lufthavnen tilbageholder oplysninger


Lufthavnen tilbageholder oplysninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: Billund Lufthavn tilbageholder oplysninger, der har stor helbredsmæssig betydning, for befolkningen i Billund by.

Billund Lufthavn ønsker at flytte starter 900 meter tættere på Billund by.

Delta har foretaget støjberegninger, men Billund Lufthavn vil ikke offentliggøre disse.

Billund Lufthavn kan øge kapaciteten væsentligt med den nuværende miljøgodkendelse, men ønsker med usandheder og tilbageholdelse af fakta at trumfe deres idé igennem på bekostning af Billund by og borgere.

Kan det virkeligt være rigtigt, at Billund Lufthavn kan tillade sig disse manipulationer på bekostning af borgere der bliver påført øget, urimelig og unødvendig støj?

Svar fra Billund Lufthavn

Billund Lufthavn tilbageholder naturligvis ikke oplysninger ligesom fakta ikke bliver fordrejet.

Lufthavnen har udarbejdet et udkast til en VVM-redegørelse, der beskriver, hvordan en del af jetflyene kan benytte et nyt startpunkt på banen.

VVM-redegørelsen udsendes helt efter planen af Billund kommune i offentlig høring i løbet af sommeren 2018. Den indeholder beskrivelser og beregninger af de miljømæssige konsekvenser af projektet. Enhver borger og interesseorganisation kan i offentlighedsfasen kommentere og stille spørgsmål til VVM-redegørelsen. En tilhørende miljøgodkendelse, hvor Billund kommune stiller vilkår til løsningen, vil også blive offentliggjort.

Lufthavnen tilbageholder oplysninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce