Kære medlemmer af Ældresagen


Kære medlemmer af Ældresagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: Beslutningen om midlertidig indskrænkning af åbningstiden i borgerservicefunktionen på Billund Bibliotek er truffet af hensyn til vores personale og dermed også borgerne i Billund Kommune. Som ansvarlige politikere må vi sikre, at vores medarbejdere har et godt arbejdsmiljø og gode arbejdsbetingelser, så de kan yde den bedste service til borgerne.

Borgerservice har igennem de senere år oplevet en stigning i borgerhenvendelser og er derfor hårdt presset på ressourcerne. På baggrund af disse aktuelle udfordringer har vi besluttet midlertidig at lukke for borgerservicebetjeningen i Billund tirsdage og torsdage indtil den 31.12.2018.

I mellemtiden vil der blive udarbejdet en strategisk analyse af fremtidens borgerservice i Billund Kommune. En proces, der skal ses ud fra visionen om den borgervendte organisation, hvor målet er at sikre den bedst mulige og effektive borgerrettede service for borgerne i Billund Kommune.

Ved at lukke for Borgerservice i Billund de dage med mindst benyttede åbningstider (i gennemsnit fire borgerhenvendelser) vil det forhåbentlig være til mindst mulig gene for borgerne. Der vil selvfølgelig fortsat være åbent mandage fra kl. 10.00-18.00 og onsdage fra kl. 10.00-15.30, hvor personalet vil stå klar til at hjælpe med stort og småt.

Det glæder mig, at Ældre Sagen vil forsætte med at stå til rådighed med IT-café den første mandag i måneden på biblioteket. Det er et fantastisk tilbud til gavn for de ældre borgere i kommunen. Sammen kan vi løse rigtig mange udfordringer, hvis vi hjælpes ad med at finde løsningerne.

Kære medlemmer af Ældresagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce