Kære borgere i hele Billund Kommune


Kære borgere i hele Billund Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: Herfra skal lyde en kæmpe stor tak for den store opbakning til vores lille liste i forbindelse med kommunalvalget den 21. november - to vundne mandater, som direkte resultat af jeres mange dejlige stemmer til os. Vi er stolte, taknemmelige, beæret og ydmyge over den tillid I har vist os.

Vi vil nu bruge de kommende fire år med arbejdshandskerne på. Vi har kun et mål: at tage jeres stemmer / vores mandater alvorligt, og dermed stå med et endnu stærkere fundament om fire år, hvor vi ønsker at være en del af "inderkredsen".

Vi ønsker at føre en forsvarlig økonomisk politik, hvilket vi også gik til valg på. 

Normeringerne på børne- og skoleområdet skal forbedres. Vi skal skabe en ny kultur hvor samarbejde på tværs af kommunen indenfor mange idrætsgrene, kan/skal/bør forbedres. Her kan vi som kommune godt byde ind med sparring og som facilitator, og byde eksterne (f.eks. DGI) ind omkring nogle opgaveløsninger.  Et erhvervsliv i fokus og trivsel. Grundstenen for hele vores samfundsøkonomi. Billund Erhvervsfremmes rolle skal være skarpere, eller nytænkes. 

En værdig ældrepleje, 24:7, 365 dage om året - det skylder vi simpelthen vores ældre generation. Trivsel og anerkendelse af personalet på området, kræver vores opmærksomhed - sygefraværet skal nedbringes. 

En medarbejder i forvaltningen (og borger i kommunen) sagde til mig i valgkampen: "alt hvad det drejer sig om, er god og kompetent dialog" - det vil vi forsøge at være garant for fra vores side.

Kære borgere i hele Billund Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce