Hjælp til integration


Hjælp til integration

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: På hjørnet af Østerbrogade og Borgergade ligger Kontakten, der har til huse i et lille rødstenshus. Dagligt møder flygtninge og andre migranter op for at få hjælp til lektier og tydning af breve fra det offentlige. Langt størstedelen af den hjælp, der ydes, er ulønnet. En lang række etnisk danskere bruger deres fritid på at gøre det lettere for de lokale nydanskere at uddanne sig og få en forståelse af det danske sprog og den danske kultur. Det er integration ansigt til ansigt. På nuværende tidspunkt har vi dog lidt svært ved at hjælpe, når det gælder opgaver i kemi og fysik. Så hvis du, der læser dette, har lyst til at yde lektiehjælp i disse fag, må du endelig kigge forbi i åbningstiden kl. 14-18.

Kontakten har også et cykelværksted, hvor nytilkomne flygtninge kan få en cykel og siden få hjælp til at reparere cyklen, hvis den går i stykker. Lige for tiden er værkstedet lukket, fordi vi mangler frivillige med mod på at skille og samle cykler. Hvis du har lyst til at arbejde i cykelværkstedet sammen med en anden frivillig, må du ikke tøve med at sige til.

Kontaktens hjemmeside er i gang med at blive opdateret, men rummer allerede nu de vigtigste oplysninger: www.kontakt1.dk.

Hjælp til integration

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce