Har man som forældre frit valg


Har man som forældre frit valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: I Billund by har ventelisten til vuggestuerne længe været fyldt godt op, og børneudvalget har tidligere givet udtryk for, at man ville kigger nærmere på de bugnende ventelister.

Nu skal forældrene i vuggestuen så besvare et spørgeskema omkring deres valg og nationalitet - og det undrer os faktisk lidt. Man er vel borger i Billund, uanset hvor man kommer fra.

I BUPL håber og tror vi på, at der nu kommer flere vuggestuepladser, for man må da forvente af en borgervendt kommune som Billund, at man lytter og handler ud fra forældrenes behov.

Måske vi skal minde vores kære politikere om, at det ikke er længe siden, at byrådet ville gøre det mere fleksibelt for forældrene at bruge vores dagtilbud. Vi fik udvidet åbningstid og flere moduler. I, kære politikere, har selv gjort det mere attraktivt at vælge vuggestue. Nu mangler det reelle frie institutionsvalg bare.

I BUPL glæder vi os over, at forældrene ønsker at sende deres guld i vores vuggestuer. Men vi er nødt til at kunne tilbyde de pladser, som familierne har brug for. Når storebror allerede går hos os, er det svært for forældrene at forstå, at der ikke er plads til lillebror også. Det giver frustrationer hos alle.

Så hvad venter vi mon på? Vi skal vel have frit valg, skal vi ikke?

Har man som forældre frit valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce