Frækkere end politiet tillader


Frækkere end politiet tillader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: Kan I forestille jer en politiker, der op til et valg ville lægge navn til det makværk af nogle generende bump, der er lagt ved rundkørslerne og hist og pist. Jeg kan da ikke tro, hvis politiet billiger, at der lægges så store hindringer i vejen for den glidende trafik. Initiativtagerne kan ikke have deres daglige gang/kørsel i Billund!

Set i lyset af de forhindringer, der i årevis har været i byen, så er det komplet uforståeligt - også selvom jeg sagtens kan se bekymringerne ved at lukke tunnellen. Med de nylige stejle ramper, der markerer gågadearealet i midtbyen er der selvfølgelig lidt ræson i galskaben.

Park og Vej bliver aldrig arbejdsløse. Når de engang kan puste ud efter omforandringer i Billund og Grindsted, kan de passende få standardiseret alle de elendige chikaner/bøjler mellem veje og cykelstier i den ældre bydel (Mølleparken, Sønderkær osv .....). Det er ærgerligt at tænke tilbage på de mange år, hvor det var et dagligt irritationsmoment at bakse cyklen ind og ud gennem de tilfældigt nedsatte bøjler og det er da slet ikke blevet lettere, siden jeg er blevet trehjulet. I det hele taget er mange af dem plantet det forkerte sted i forhold til gennemgående cykelsti. Nej, se så ude i det nye kvarter på den anden side fjernvarmeværket. Endelig er den rette skabelon fundet.

Da tunnelen allerede er en saga blot, forventer jeg naturligvis, at der laves plane krydsfelter I chausséstenene ved Refborg, så vi ekstra bløde trafikanter kan komme helskindet over butleriet.

Frækkere end politiet tillader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce