Forurening i Grindsted


Forurening i Grindsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: De tilbagevendende historier om forurening i Grindsted er en miljømæssig og samfundsmæssig tragedie. At fortidens synder gang på gang skal kaste sin skygge over byen og tage uskyldige mennesker som gidsler er utilgiveligt og en udfordring vi skal have fundet en løsning på tværs af partier.

Det er efterhåndende indlysende, at de politiske partier må samle sig bag etableringen af en strategisk kommunal handlingsplan. En handlingsplan, der én gang for alle afklarer de miljømæssige, økonomiske og juridiske aspekter af den samlede forurening i Grindsted, så Billund Kommune målrettet kan gå efter at få løst problemerne og få lagt maksimalt pres på de politiske organer, hvis hjælp, vi er afhængige af.

Det seneste fund af forurening har ganske berettiget afstedkommet tydeligere udmeldinger fra Christiansborg. Nu skal der findes en løsning på forureningen i Grindsted. Vi ser denne udfordring som en væsentlig politisk prioritet for byrådet - en udfordring som kræver fælles politisk fodslag, et stærkt mandat til rådhuset og fortsat politisk pres på Christiansborg og Regionen.

Forurening i Grindsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce