Et tiltrængt løft


Et tiltrængt løft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: Voksenudvalget har netop sendt sine ønsker til udmøntning af de ekstra midler på ældreområdet videre til Økonomiudvalget, hvor vi håber, der vil blive nikket ja til forslaget.

Vi har haft nogle helt klare prioriteter i den sag. Vi er meget glade for, at der eksempelvis afsættes penge til ekstra hænder. Det gør der både i form af ekstra bemanding i aftenvagten samt en aktivitetsmedarbejder i forbindelse med daghjemstilbuddet. Sidstnævnte skal således være med til at give et indhold i hverdagen for de ældre.

Ligeledes er det utrolig positivt, at der fremadrettet bliver tilbudt støvsugning hver anden uge, mod nu hver tredje uge. Borgeren får desuden mulighed for at vælge mellem manuel støvsugning eller robotstøvsuger.

Den personlige pleje opjusteres desuden med yderligere to medarbejdere, så vi har i højere grad kan få en løsning, der matcher borgernes behov.

Der afsættes ligeledes midler til et forbedret arbejde med demensområdet.

Alt i alt er vi rigtigt godt tilfredse med dette tiltrængte løft. Vi er ikke i mål på ældreområdet, men disse beslutninger er helt sikkert de rigtige skridt på vejen hen mod et ældreområde, hvor borgerne oplever god service, værdighed og tryghed. Det har været og er fortsat centralt for os.

Et tiltrængt løft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce