Et spirende håb


Et spirende håb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: Lad os spole tiden tilbage til november 2017. Valgkampen rasede afsted.

Børnenes hovedstad var et stort emne og ambitionerne høje. Et godt tiltag - hvem kan være uenig i det? Normeringer var også et emne og alle rundt i panelet nikkede til, at det måtte der også gøres noget ved.

Men lige nu pynter vi os med lånte fjer, når vi kalder os for Børnenes hovedstad. Pædagogerne har travlt som aldrig før. Initiativer skal implementeres og uddannelse skal gennemføres - alt sammen noget der giver mening for den pædagogiske opgave. Pædagogerne vil gerne. Men hver dag går de på arbejde med ét ønske. Et ønske om mere tid - tid til barnet, tid til udvikling, omsorg og nærvær. For hverdagen hænger nærmest ikke sammen - der er travlt som aldrig før.

Dog kan vi nu læse i de politiske dagsordner, at der er bedt om udregninger på bedre normeringer. Det giver os et spirende håb - for det må da betyde, at der endelig rettes op på det forsømte.

Kære politikere. Om lidt sætter I jer til bordet og skal forhandle de næste års budget. Vi håber ikke ordne fra valgkampen er en saga blot. Vi håber I tager opgaven og ansvaret på jer. Vil man ligge i top må man tilføre de ressourcer det kræver for, at forbedre normeringerne - så vi rent faktisk kan bryste os af, at være Børnenes hovedstad.

Og hvem kan være uenig i, at højere normeringer i kommunens institutioner er tiltrængt? Svaret giver næsten sig selv.

Et spirende håb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce