En fugl i hånden er bedre end 10 på taget


En fugl i hånden er bedre end 10 på taget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: Lad os bare fortsætte i ordsprogene en tid endnu. Vi har lige været igennem en meget spændende valgkamp, og der er blevet både givet og taget fra alle sider. 

Vi har alle vore favoritter og hjertesager. I den forbindelse er det da glædeligt, at specielt de ældre og handicappede har fået meget opmærksomhed, det er virkeligt tiltrængt. Men i Dansk Folkeparti vil vi gerne favne bredt og også gerne give børnene og børnefamilierne deres del af vores opmærksomhed. Samtidig skal vi ikke glemme vore unge under uddannelse, transportbehovet og bosætningen på landet, kombineret med iværksætteri og støtte til erhvervslivet.

Kort og godt vil vi gerne være der for alle i vores kommune, og det tror vi, at vi bedst kan ved at samarbejde og gøre vores indflydelse gældende i alle udvalg i kommunen. Ved valget blev vi værdsat af vore vælgere og fik hele tre mandater i det nye byråd, hvilket jo unægtelig stiller store krav til os som politikere. Vi går til opgaven med stor taknemmelighed og respekt for alle, der gav os deres stemmer.

Vores mål i valgkampen var at få indflydelse og mest "værdi" for stemmerne. På valgaftenen var vi så heldige, at vi kunne få denne indflydelse, og derfor var det utroligt vigtigt for os at placere vore stemmer på det helt rigtige sted. Efter drøftelser med flere forskellige partier og rigtig mange overvejelser, vurderede vi, at et samarbejde med Venstre virkede som det mest sikre valg. 

Det er dejligt, at Ann Charlotte og Socialdemokraterne er med på vognen og på denne måde sikrer en netop bred konstituering og indflydelse.

 

En fugl i hånden er bedre end 10 på taget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce