Det første spadestik er taget


Det første spadestik er taget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: Der var engang en cirkusplads med klovne, akrobater og trylleri, som snart bliver forvandlet til en stor og flot daginstitution med glade børn og voksne, der også kan slå kolbøtter, gynge, klatre, snurre rundt, synge, lege og få smilet frem på alles læber.

Selvom forhindringerne har været flere og byggeriet af Børnenes Univers Grindsted Syd udsat i 6 mdr., så har børnene i dag været med til at tage det første spadestik. De kunne både grave, råbe højt hurra - ét af børnene forsikrede endda borgmesteren om, at han kunne brøle hurra - de kunne synge og sidst men ikke mindst fejre deres indsats med juice og fastelavnsboller. En dejlig markering af, at vi sammen har store forventninger til den kommende institution, hvor i alt ca. 170 børn og 50 ansatte skal tilbringe mange af deres vågne timer. Derfor skal vi politikere også i arbejdstøjet i forhold til at sikre bedre normeringer i alle vores institutioner - til gavn for små og store.

Hvad betyder det, at projektet først var for dyrt, at der senere var mangel på beton, når vi nu allerede er forud for den nye tidsplan. Børnene vil følge med i byggeriet og gåturene vil sikkert ofte gå forbi byggeriet, som bliver spændende at følge - Foreløbig et stort tillykke med det første spadestik.

Det første spadestik er taget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce