Bureaukrati og illusioner


Bureaukrati og illusioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: Med stor forundring ser jeg i diverse, lokale JydskeVestkysten-medier, at ledelsen af Vorbasse Marked har allieret sig med den stærkt profilerede fru A. Matthiesen i kampen mod det væld af ansøgninger og dokumentationer, som medvirker til at vanskeliggøre og hæmme afviklingen af markedet.

Forundringen skyldes, at det jo i høj grad er fru Matthiesens parti, som - med basis i kold og kynisk beregnende regnearkspolitik - centraliserer, bureaukratiserer og fremmedgør vitale dele af netop vort lokale samfund - ikke mindst omkring de frivillige funktioner - og til stor til gene for det den enkelte borgers ve og vel!

Dette vil kvæle også den frivillig indsats og uegennyttig gerning i vort samfund. Faktuelt er det jo således, at det er lykkedes fru Matthiesen at afvikle vort tidligere velfærdssamfund. Derfor burde det måske glæde, at fru Matthiesen blot vil "kigge på det" - og i øvrigt tørrer problematikken af på kommunen.

Denne er til gengæld økonomisk og politisk fastlåst i centralt styrede og økonomisk bindende direktiver og derfor uden muligheder - også på dette område!

I hvert fald er det illusorisk at tro, at hjælpen kommer fra den side. Dér ligger vist alene et umætteligt profileringsbehov!

Bureaukrati og illusioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce