Billund kommune, det kan gøres bedre... meget bedre


Billund kommune, det kan gøres bedre... meget bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: Nu blander jeg mig også i debatten omkring fårene i Billund anlæg. Når man går eller løber en tur i anlægget, og fårene går rundt og græsser, så ser alt hyggeligt og fredfyldt ud, og så er et besøg i anlægget dejligt. Sådan er det desværre bare ikke altid. Jeg har selv set, hvordan fårene om vinteren går ude i al slags vejr og ikke har et sted at gå i læ, og hvordan vandet hos dem kan være frosset i dagevis. Det gør ondt at se!

Det er dog sagen med det stakkels, skadede får, som ikke fik hjælp trods flere anmeldelser af sagen, der får mig til at skrive dette læserbrev. Fåret havde to lam, som digede ved det, samtidig med at fåret i lang tid kæmpede sig rundt på tre ben, idet det fjerde ben var brækket eller meget skadet. Til sidst døde fåret. Det er en grusom historie, hvor der er tale om grov forsømmelse.

Debatten omkring fårene i anlægget startede allerede i 2016, og som svar på bekymrede borgers læserbreve skrev Billund kommune i en artikel fra d. 6. december 2016, "at dyrene tilses dagligt, og selv om deres vand skulle fryse til, bliver der sørget for, at de får tilstrækkeligt med vand".

Nu er det så, at jeg og sikkert også mange andre personer, som har læst om sagen eller måske endda selv har oplevet, at et besøg i anlægget kan skære i hjertet, gerne vil vide, hvad I, Billund kommune, har gjort af tiltag for at sikre, at noget lignende aldrig kommer til at foregå igen.

Tak til Poul Erik Kristiansen og venner og alle andre, der kæmper for dyrs vilkår og ikke bare lader stå til, når dyr lider.

Billund kommune, det kan gøres bedre... meget bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce