Billund Erhvervsfremmes fremtid


Billund Erhvervsfremmes fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: Billund ErhvervsFremme er en politisk uafhængig paraplyorganisation for handels- og erhvervslivet i Billund Kommune - og platform for turismen i Billund og omegn.

Men den senere tids udvikling og "manglende" visioner skaber bekymring! På generalforsamlingen den 1. marts 2018 i Sdr. Omme blev den af bestyrelsen bestilte analyse om "klargøring af organisationens arbejdsgrundlag for at give den nye direktør det bedst mulige afsæt" fremlagt ... og en ny placering af Billund ErhvervsFremme meldt ud. En udmelding som skabte undren - og kritik af bestyrelsens plan, nemlig at flytte ErhvervsFremme "tilbage" på rådhuset.

Analysen anbefaler ellers, at der sker en "refokusering" af Billund Erhvervsfremme, så organisationen bliver mindre politisk/administrativ og mere kommerciel/virksomhedsrettet.

Jeg havde også set frem til, at bestyrelsen ville lytte til de bemærkninger, der kom på repræsentantskabsmødet den 7. september 2017. Her pegede flere på det manglende iværksætterhus. Det er da ærgerligt, at unge innovative mennesker må søge andre steder hen, bl.a. til vores nabokommuner.

Det giver kun mening, at ErhvervsFremme er der, hvor tingene sker - gerne i et erhvervscenter / iværksættermiljø - og eksempelvis i et samarbejde med Capital of Children office!

Det er meget vigtigt, at den nye direktør sammen med det engagerede personale får muligheden for at sætte retningen, være virksomhedsrettet og uafhængig af det politiske system. Derfor også vigtigt, at bestyrelsen lytter og forholder sig konstruktivt til kritikken - og der kan skabes fælles forståelse for udviklingen af Billund ErhvervsFremme.

Billund Erhvervsfremmes fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce