Beredskabet på dagsordenen


Beredskabet på dagsordenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: Jeg er glad for at vi i Det Konservative Folkeparti har fået sat vores beredskab på dagsordenen. Flere politikere og partier har tilkendegivet, at de ønsker at bevare vores beredskab på det nuværende niveau. Det er godt, og det vil jeg holde alle politikere op på i det nye byråd, hvis jeg bliver valgt ind.

Ja, selv vores borgmester har været ude at love, at med ham og Venstre i spidsen, vil vores beredskab have det så godt som muligt. Hvad der så end ligger i det? Jeg synes det klinger hult!

Hvorfor forholder borgmesteren sig ikke til, om vi skal beholde det beredskab, vi har i dag, og hvorfor kæmpede borgmesteren ikke for vores beredskab, da den første dimensioneringsplan blev lagt frem?

Der var han klar til at acceptere dimensioneringsplanen - med store nedskæringer i beredskabet i Billund Kommune til følge. Heldigvis blev der stor opstandelse blandt vores brandmænd, og planen blev udskudt til efter valget.

Samtidig mener borgmesteren, at vi skal glæde os over at være en del af noget større i Trekant Brand, og vi kan få hjælp derfra i tilfælde af en ulykke. Men det kan vi da altså også uden for Trekant Brand, da man i tilfælde af en større ulykke skal kalde det nærmeste ledige beredskab.

Fra konservativ side går vi op i at sikre tryghed for borgerne i Billund Kommune, og derfor holder vi fast i, at vi skal sikre vores beredskab på det nuværende niveau, også i den nye dimensioneringsplan.

 

 

 

Beredskabet på dagsordenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce