Ældrepleje. På Mødestedet er der varme hjerter


Ældrepleje. På Mødestedet er der varme hjerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Billund. 

Læserbrev: På mødestedet i Grindsted er det varmt, hjertevarmt.

I juli 2017 døde vores mor, mormor og oldemor, Irene Jakobsen. 97 år gammel, tryg, glad og mæt af dage. Glæde og tryghed er skabt af positivt livssyn, og på Mødestedet spreder personalet glæde og hjertelighed til det sidste.

De har respekt for borgernes fortid, nutid og sidste tid.

De holder fast i traditioner året rundt. Selvom mormor var så træt og gammel, at hun ikke orkede at sidde længe oppe til Sankt Hans, bestemte personalet, at hun skulle op og være med. Der var dækket et fint bord, grillen var tændt, og et lille bål stod klar.

Efterfølgende var det alligevel omtalt som en hyggelig aften. Hvis mormor kunne bestemme, blev hun i sengen hele dagen i den sidste tid. Hun var træt og elskede at ligge i en dejlig varm seng, men hver dag hjalp personalet hende op.

De tog udgangspunkt i hver borgers habitus og behov. For min mormors vedkommende betød det, at håret altid sad pænt, enkelte skægstubbe blev fjernet og tørklædet bundet pænt om halsen. Det var nemlig vigtigt hele livet for min mormor.

Min mormor døde en weekend i sommerferien, hvor der ikke var mange på arbejde. Det mærkede vi på intet tidspunkt. Personalet afsluttede mormors ophold på respektfuld vis og vi, som pårørende, blev mødt med varme, ro og respekt.

De mødte endda op til begravelsen og virkede nærværende.

Selvom der er gået et halvt år siden vi havde vores gang på mødestedet skal der stadig lyde en kæmpe tak til personalet og ledelsen for at prioritere ro og varme.

Vi kan varmt anbefale mødestedet. Tak for jer.

Ældrepleje. På Mødestedet er der varme hjerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce