Undren over byrådets prioriteringer


Undren over byrådets prioriteringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Vi har gennem længere tid forsøgt opråb for at få byrådets opmærksomhed på strækningen Hellevadvej i Rødekro i forbindelse med kommende byggerier af Apple og Google og den i forvejen heftige trafik.

Borgmesteren har nævnt, at Hellevadvej slet ikke ville blive berørt af den kommende byggeperiode, til trods for at råstofmaterialer til byggeriet vil komme fra grusgrave, der ligger på Hellevadvej.

Hertil kan også oplyses, at Hellevadvej nu (endda med skiltning) er blevet omfartsvej i perioden, hvor de asfalterer på Kassøvej. Nå, men lad nu de modsigelser ligge.

Vi undrer os meget over, er at der igen er fokus på cykelstier omkring Løjt. Løjt har en cykelsti, der fører begge veje ud af byen, således de kan cykle til Aabenraa og til Genner. De kan endda cykle under vejen for at undgå at krydse den. Herudover er der en cykelsti under etablering fra Bodum mod Genner til trods for eksisterende cykelbaner.

Nu går byrådet i gang med at behandle 3. etape af stiforbindelserne mellem rundkørslen i Bodum og ud til Nørbyvej. D.v.s. at der skal anlægges cykelsti på denne strækning til trods for eksisterende cykelbaner. For dem, der ikke kan finde tryghed ved cykelbaner, kan de med fordel cykle igennem Løjt.

Man må sige, at de har nogle alternativer.

Men på Hellevadvej slås vi med smalle knækkede vejbaner, ingen cykelmuligheder og ingen underføringer. Til trods for at trafikmålingen ikke er mindre.

Ja, man kan kun undres over de kostbare prioriteringer, byrådet tager.

Undren over byrådets prioriteringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce