Uden papir ingen avis


Uden papir ingen avis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Da "Eine Zeitung ohne Papier ist keine Zeitung", tillader jeg mig at finde andre kanaler til finansieringsstøtte til Der Nordschleswiger med det formål at undgå en ende på papiravisen.

Holdningen bag Der Nordschleswiger er at bevare tysk sprog og kultur, som legitimerer mindretallets identitet i Danmark. Der er andre institutter, lande og organisationer worldwide, der trækker på samme hammel.

Hermed nævner jeg en del indtægtskilder, der matcher interesse og behov for at formidle, sprede det tyske sprog og kultur. BDN og Der Nordschleswiger bør informere Goethe Instituts ledelse om at give en hånd med til at bevare papiravisen.

FUEN arbejder for diverse mindretal i Europa og for at bevare deres sprog. Tysk sprog og kultur i Danmark kan komme i dennes regi. Som bekendt fra landbrugshistorien fandtes der domænegårde. Mange af disse slægter var fra det tyske mindretal. Arvingerne af disse gårde må støtte Der Nordschleswiger.

En abonnementsforhøjelse på 100 kroner kan også komme på tale. En mindre løn på cirka 15 procent for personalet på der Nordschleswiger kan også komme på tale.

Det er en glæde for mig og mange andre abonnenter at gå ud til postkassen hver dag og hente en frisk Der Nordschleswiger.

Som "nabo" i Mediehuset kan Der Nordschleswiger se på, hvordan JydskeVestkysten løser problemet med færre abonnenter m.v. Eller kigge på Flensborg Avis. Man kan jo som "kollegiale aviser" lære af hinanden til gavn for nyhedsformidling såvel som pressefrihed.

"Ein Zeitung ohne Papir ist Nicht Zeitung. Basta

Uden papir ingen avis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce