To meget forskellige stafetter i Aabenraa


To meget forskellige stafetter i Aabenraa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Det seneste par uger har Aabenraa oplevet et par interessante og meget forskellige stafetter:

Onsdag den 22. august valgte ca. 6.200 borgere at bruge en del af eftermiddagen og aftenen ved at deltage i DHL-stafetten i Aabenraa. Alle deltagerne nåede at røre ved DHL's gule varemærke og dermed være en del af DHL-holdet. Og måske kan huske at bruge DHL fremover, når firmaets transportopgaver skal løses.

Det må virkelig glæde reklamefolkene i DHL's hovedkvarter nede i Bonn, hvor man holder styr på det internationale transportfirmas verdensomspændende aktiviteter i ca. 220 lande og med ca. 315.000 ansatte verden over.

Og vi kan så glæde sig over, at DHL-stafetten nu hviler i sig selv økonomisk efter en start med et stort kommunalt tilskud!

I weekenden d. 1. og 2. september blev der så gennemført en helt anden stafet, nemlig "Stafet for Livet". Den blev afviklet på Høje Kolstrup og trak "kun" ca. 680 deltagere.

"Stafet for Livet" har som formål af skaffe penge til foreningen "Kræftens Bekæmpelse", hvis mål er at arbejde for at færre får kræft, at flere overlever kræft og får et bedre liv efter kræft.

"Stafet for Livet" strækker sig over et døgn fra lørdag til søndag middag. "Stafet for livet" er startet uden kommunalt tilskud. Resultatet fra 2018 er ikke gjort endeligt op, men overskuddet i 2017 blev ca. 220.000 kr.

Det bliver interessant at følge, hvordan disse to stafetter med vidt forskellige formål vil udvikle sig de kommende år i Aabenraa.

To meget forskellige stafetter i Aabenraa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce