Tak til alle skraldemænd


Tak til alle skraldemænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Forleden stod jeg på genbrugspladsen med en bil fuld af emballage. Jeg har købt mig en ny grill, og indpakningen alene vejede 14 kg, fordelt på pap, plastik og flamingo.

Hvor er det bare en fornøjelse at komme på genbrugspladsen. Man møder altid venlige og hjælpsomme medarbejdere, uanset hvad man kommer med. Tak!

Sådan har jeg ikke altid oplevet det. For en del år siden endte en tur på genbrugspladsen ofte med en påtale. Lykkelig den, der slap forbi kontrollanten ved småt brændbart, uden at man fik sit affald gennemlyst som ved en sikkerhedskontrol i lufthavnen.

Jeg følte mig altid som en idiot, der som en anden niårig ikke kunne holde orden på mit værelse. Især hvis de pludselig stod ved bagagerummet og med myndig stemme påtalte, at der ikke måtte være tape på pap, og at lågene skulle af syltetøjsglassene. "Ja ja ... Jeg skal nok ..."

Jeg er selvfølgelig blevet bedre til at sortere, men hjælpsomheden er også blevet bedre på pladserne. Meget bedre. Og man er ikke en idiot, når man kommer med sit mangeartede skrammel til grovsortering. Det er man derimod, hvis man smider sit affald ud af bilruden i høj fart eller dumper det i skoven!

Nu er der så bare klimafolket, der ser på mig med strenge øjne, når jeg tænder for gassen og griller mig en bøf på en grill, der er samlet af dele fra flere verdensdele, emballeret til uigenkendelighed. De kalder mig en C02synder. Måske tænker de bare: Idiot! Og der er måske noget om snakken ...

Tak til alle skraldemænd og -damer her og der og alle vegne.

Tak til alle skraldemænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce