Svar til Ejler Schütt


Svar til Ejler Schütt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Kære Ejler Schütt, mit læserbrev var et svar til Katrine Møller Madsens klumme om et nyt museum til Francisca Clausen. Så det tager udgangspunkt i den klumme og de mangeårige planer og projekter om at bygge et nyt kunstmuseum.

Og når man er på idéplanet, så må man godt tænke stort og ud af boksen. Hvis man ikke sigter efter stjernerne, så kommer man aldrig til månen.

Hvis man starter med nejhatten og de alt for små sko, som klemmer, kan man ikke tænke ordentligt. Når man er i idéfasen, skal man kunne tænke frit. Når man så kommer til realiteterne, så skal man også kunne tænke konstruktivt. Af med de små sko!

En kommentar til hvordan Søfartsmuseet fungerer: Det må være længe siden, du har været på Søfartsmuseet med en kørestolsbruger. Alene pga. utilgængeligheden for gangbesværede og kørestolsbrugere er Søfartsmuseet håbløst. De kan nemlig slet ikke komme derind. Det er utilgængeligt for en stor gruppe borgere. Og det er da ikke i orden her i 2018. Spørg bare handicaporganisationerne om det. Selv bliver jeg altid lidt flov på museets vegne over utilgængeligheden.

Kunstmuseet Brundlund Slot har en stor samling, som de ikke kan vise særligt meget af. Det står opmagasineret - og det koster også penge.

2,8 millioner for et nyt museum på 200 kvm. Det lyder fantastisk - det må du fortælle noget mere om. Det tilbud skulle de da have brugt til Multiarenaen.

Svar til Ejler Schütt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce