Svar på Grethe Kramer Hansens læserbrev


Svar på Grethe Kramer Hansens læserbrev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Jeg vil først og fremmest gerne kvittere for læserbrevet og fortælle, at jeg udmærket forstår de mange bekymringer, som både forældre og elever har omkring Fjordskolen. Derfor vil jeg herunder forsøge at svare bedst mulig vis på de bekymringer, som Grethe Kramer Hansen kommer med i sit læserbrev.

Kørsel af elever til og fra Fjordskolen har været i udbud, og i den forbindelse har børne- og uddannelsesudvalget besluttet et serviceniveau, og det nye serviceniveau tilbydes på mange områder højere end det lovpligtige.

Samtidig er det vigtigt for mig at gøre det klart, at eleverne stadig bliver transporteret i forbindelse med alt, hvad der er skolerelateret. Der vil altså fortsat være kørsel af eleverne fra Fjordskolen i forbindelse med skolerelaterede arrangementer og lignende i Aabenraa eller andre steder. Derudover bliver transporttiden nu højst 60 minutter mod tidligere 75 minutter.

I forhold til folkeskoleloven er kommunen forpligtet til at sørge for transport af elever til og fra deres folkeregisteradresse. I praksis er de fleste elever på Fjordskolen visiteret til at bliver kørt med taxabus.

Udover den lovbestemte transport til og fra folkeregisteradressen har udvalget besluttet, at elever kan køres fra SFO til planlagt aflastning i Aabenraa Kommune, og i de tilfælde, hvor forældre med fælles forældremyndighed bor hver sig i Aabenraa Kommune, kan køres til begge adresser. Der tilbydes altså derfor befordring til mere end én adresse.

Svar på Grethe Kramer Hansens læserbrev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce