Sønderstrand er blevet bombet med skrald


Sønderstrand er blevet bombet med skrald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Der florerer mange billeder af forskellige steder i Aabenraa Kommune, hvor skrald præger landskabet. Senest billeder af Sønderstrand, hvor stranden har været fyldt med smadrede flasker og et generelt dårligt syn at stå op til. Det harmoniserer ikke ligefrem med det blå flag, som stranden får tildelt.

Under kommentarsporet blev der flere gange påpeget, at de unge var uopdragne og fortjente at gå i disse glasskår selv for at mærke konsekvensen.

Jeg forstår vreden, men reaktionen kommer der intet godt ud af.

Jeg er enig i, at der er behov for en holdningsændring. Men jeg vil ikke påtage mig ansvaret for mine jævnaldrenes handlinger. Tværtimod blot nævne, at det skrald, der ligger rundt omkring i kommunen, er noget, ældre såvel som unge er lige godt om.

Dog bliver det svært at ændre holdningen til skrald, hvis der ikke er skraldespande til skraldet. Dette er et problem, og disse billeder viser netop behovet for flere skraldespande. Det går nemlig ikke i hånd med, at Aabenraa Kommune fjerner 30 procent af sine skraldespande. Udviklingen burde gå den anden vej med flere skraldespande.

Det nye byggeri af Vestergade er ved at tage sin endelige form. Jeg elsker synet af det, men jeg elsker ikke, hvilket syn det hurtigt kan blive til; der er nemlig langs den "nye" gade ingen skraldespande.

Min holdning er klar: hvis vi har råd til at bygge en flot kommune, har vi også råd til at vedligeholde flot.

Sønderstrand er blevet bombet med skrald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce