Skaterpark i Padborg industriområde


Skaterpark i Padborg industriområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: JydskeVestkysten har de seneste dage berettet om en ulovlig etableret skaterpark i Padborg industriområde, som visse politikere nu vil gøre lovlig, selv om det strider imod lokalplanen for området.

Jeg vil gerne klart fastslå, at jeg synes, en skaterbane er en fantastisk fornøjelse for unge mennesker, og jeg går gerne ind for skaterbaner, blot ikke i et industriområde som vores her i Padborg.

Det er forbavsende, at politikerne nu vil gøre en ulovligt etableret skaterbane lovlig!

Bemærkelsesværdig er det dog, at det er De Konservative, der har ført en stærk erhvervspolitik i Padborg, der er et af de partier, som nu vil gøre en skaterbane lovlig.

Når vi fra erhvervslivet finder, det er en meget dårlig idé, så er det, fordi den tunge trafik, som er et væsentligt erhvervsgrundlag for Aabenraa Kommune, nu evt. skal drages ind i forhold, der gør det alvorligt for den bløde trafik blandt de mange tusinde lastbiler, der dag ind og ud færdes i industriområdet. Gør politikerne sig klart, hvilket medansvar de påtager sig ved at gøre det ulovlige byggeri lovligt i et så aktivt erhvervsområde, som det er i Padborg døgnets 24 timer, syv dage om ugen.

Der findes rigtig mange dejlige grønne arealer uden for industriområdet imellem Padborg, Kruså og Fårhus, hvor en sådan skatepark kunne etableres, så derfor denne henstilling til politikerne, at vi fra erhvervslivet ikke ønsker en etableret skatepark i industriområdet. Find et alternativt område og tilbyd dette til initiativtageren.

Skaterpark i Padborg industriområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce