Schütt: En formodning - ikke en påstand


Schütt: En formodning - ikke en påstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Jeg er ikke spor forbavset over, at lokalredaktør Bjarne Lindquist Bentsen i sin kommentar 17. juni følte trang til at kommentere et læserbrev, jeg har skrevet om nogle uroligheder i Aabenraa.

Jeg skrev bl.a., " at det ikke skulle undre mig, at der står udlændinge bag nogle for nylig omtalte uroligheder i midtbyen i Aabenraa."

Uroligheder så voldsomme, at politiet efter advarsler måtte gribe til anvendelse af peberspray.

Lokalredaktøren læser det, jeg har skrevet, som en vis herre læser Biblen, idet han sidestiller min udtalelse, om at det ikke skulle undre mig, med en påstand.

Der ikke tale om påstand, men derimod min formodning, som sikkert deles af mange borgere, for det er jo desværre en uomtvistelig kendsgerning, at flygtninge fylder utroligt meget i statistikkerne over lovovertrædelser af enhver art.

Og det er synd for de flygtninge, som tilpasser sig vort samfund og udviser taknemmelighed over at kunne opholde sig her.

I øvrigt er jeg da tilfreds med, at lokalredaktøren på visse områder oplyser om Dansk Folkepartis flygtningepolitik.

Han har helt ret i, at DF vil, at flygtninge hurtigst muligt skal sendes tilbage til deres hjemlande, og at det allerbedste vil være at hjælpe flygtninge i deres nærområder.

Lokalredaktøren har også ret i, at jeg arbejder for, at flygtninge, så længe de er her i landet, ikke skal leve af offentlige ydelser, men at de skal gøres selvforsørgende og yde en indsats, hvor de kan gøre gavn i vort samfund.

Det gælder både mænd og kvinder.

SVAR: Med ovenstående læserbrev erkender Ejler Schütt, at bygger han sin argumentation på gætterier. Hvad enten han så kalder det påstande eller formodninger. Bjarne Lindquist Bentsen, lokalredaktør.

Schütt: En formodning - ikke en påstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce