Saml Campus-projekterne og gør området færdigt


Saml Campus-projekterne og gør området færdigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Campus-området er Aabenraa Kommunes nye fyrtårn. Med Arena Aabenraa, UC Syds nye campus og flere andre uddannelses- og kulturinstitutioner er området en dynamo, der gør Aabenraa til et mere attraktivt sted at bo, studere og besøge.

I Slesvigsk Parti har vi bakket 110 procent op om de planer og beslutninger, der har skabt udviklingen, der kommer borgerne i hele kommunen til gavn.

Men selv om vi er nået et godt stykke ad vejen, er vi ikke i mål endnu. Der er hængepartier og delprojekter, som skal drives helt i mål.

Her tænker vi blandt andet på renoveringen af den medtagne Poppelallé, der har status som landskabsarkitektonisk kunstværk.

Vi tænker også på færdiggørelsen af CampusRamblaen mellem UC Syd og Arena Aabenraa og renoveringen af Ringriderpladsen/Dyrskuepladsen med de ønsker, der er om f.eks. stalde og ridebaner.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi i Slesvigsk Parti ønsker at få gjort Campus-området helt færdigt så hurtigt og effektivt som muligt. Derfor ønsker vi en fælles koordinering af de resterende delprojekter i Campus-området. Vi ønsker at samle delprojekterne i ét slutprojekt med én projektledelse og én ekstern rådgiver. Vi tror, at det vil give den mest effektive fremdrift - og formentlig også en rådgiverbesparelse.

Derfor har vi bedt forvaltningen vurdere, hvad der skal til for, at vi kan blive færdige med Campus-området så hurtigt som muligt.

Kræver det, at vi prioriterer lidt om i kommunens anlægsbudgetter for de kommende år, er vi klar til at kigge på det.

Saml Campus-projekterne og gør området færdigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce