Ph. Tietjes jollehavn


Ph. Tietjes jollehavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Betydning af advent er "ankomst". Adventstiden er denne tid, hvor vi kristne venter på Jesu fødsels årsdag. Det er en glædelig og forventningsfuld tid! Vi ser også frem til julemandens besøg og de mange dejlige gaver, han kommer med.

Men i år er adventstiden for en del mennesker en meget særlig tid, en ventetid. Vi venter nemlig på julemanden, udvalgsformand Ph. Tietje, der kommer med sin lovede lokalplan for at oprette en jollehavn i Loddenhøj. Da han selv har bedt om ideer og forslag til udvikling af Loddenhøj Strand, ved han selv bedst, hvad der står øverst på en overvældende flertals ønskesedler, og at det hele haster!

Der forligger allerede en færdig lokalplan nr. 85 som grundlag, forvaltningens medarbejdere er kendte som meget effektive, og - som man hører - er der sågar sat en ekstra medarbejder på opgaven! Alligevel trækkes tiden til offentliggørelse af lokalplanen uforståeligt.

Jeg personlig, som jollehavn-ekstrem-elsker, er blevet ret skuffet og mistroisk efterhånden. Kan det være, at Ph. Tietje selv trækker offentliggørelsen ud?

Kunne det sågar være muligt, at han sammen med sin formand for jollelauget, den ærlige advokat Carsten Lau Kærgård har erkendt, at realiteterne og deres våde havnedrømme ligger alt for langt fra hinanden?

Jeg vil gerne bede udvalgsformand Ph. Tietje om at gøre alt for, at den nye lokalplan for en jollehavn kommer i offentlig høring snarest muligt! Det må meget gerne blive til en julegave, helst allerede til jul 2018.

Ph. Tietjes jollehavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce