Opsigelse. Mørke skyer over Fjordskolen


Opsigelse. Mørke skyer over Fjordskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: I dag fløj endnu en mørk sky hen over Fjordskolen.

Skoleleder Ditte Ellehauge Fjord-Larsen har meddelt, at hun fratræder sin stilling med udgangen af august. Jeg er oprigtigt ked af, at Ditte forlader Fjordskolen, men set i lyset af hvad hun har skullet stå igennem, forstår jeg hende. Der er koldt på toppen, men når man samtidig bliver pålagt mundkurv og ikke må dele informationer med sit lederteam, så er der frostgrader.

Ditte har nogle værdier som person, der gør, at selvom der nogle gange skal tages hårde beslutninger, gør hun det med en sjældent set ærlighed, og dermed har hun formået at vinde respekt hos både medarbejdere og bestyrelse.

Den proces, skolen har været igennem i forhold til at skulle flyttes, har på ingen måde været nem, og at man flere gange undervejs har taget skolen til indtægt for ting, der ikke er sagt eller gjort, gør noget usundt ved mennesker - også Ditte.

Ditte arbejder loyalt med beslutninger, og det gjorde hun også i forhold til Kruså, men man kan jo hive høringssvaret fra MED-udvalget frem af skuffen og så minde sig selv om, at det svar var også Ditte en del af som skoleleder.

Desværre er der tilsyneladende ikke nogen visioner om at have de bedste ansatte, så hvis nogle markerer sig, kan man gøre livet så hårdt for dem, at de søger andre udfordringer, og det ser vi netop med både Kenn Johnsen, leder af afdeling E og tidligere konstitueret skoleleder, og nu Ditte.

Ehlershjemmet har valgt den bedste forstander - én med nogle gode og fantastiske værdier.

Ditte ønskes det allerbedste fremover.

Opsigelse. Mørke skyer over Fjordskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce