Nej, jeg vil ikke med på bustur


Nej, jeg vil ikke med på bustur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I et læserbrev spørger Jens Bundgaard Nielsen, Enhedslisten, Tøndervej, Aabenraa, om bl. a. jeg vil deltage i busturen til de to lukningstruede produktionsskoler, som borgmesteren måske vil arrangere.

Bundgaard var stedfortræder for Gert Nordklitgaard, Enhedslisten, som ligesom jeg blev erklæret inhabil af byrådet fornylig i behandling af sagen om byrådets spørgsmål til de to produktionsskoler, hvoraf den ene jo skal lukkes.

Som svar på Bundgaards spørgsmål kan jeg svare helt klart, at jeg ikke vil deltage i den bustur, idet jeg ikke har behov for mere viden og indsigt i sagen end jeg allerede har, og idet jeg jo alligevel ikke kan være med til at træffe den endelige afgørelse i byrådet som følge af påstået inhabilitet.

Derimod vil jeg naturligvis som ansvarligt byrådsmedlem i den veldrevne produktionsskole Meritten være med til at udforme svarene på de spørgsmål, der fra byrådets side er stillet, samt at argumentere for hvorfor Meritten ikke skal lukkes.

Mit ønskescenarie har hele tiden været, at Meritten bruger noget af sin store likvide kapital til at købe de sunde dele ud af den anden produktionsskole, som så med dette beløb kunne forsøge at få lavet en gældssanering og få gælden helt ud af verden, hvorefter de to gældfrie skoler så kunne sammenlægges til en.

Nogen vil givetvis komme til at sætte penge til ved den ordning, men det er jo risikoen ved at give kredit eller ved at have pant.

Men det har det desværre ikke kunnet vindes gehør for.

Nej, jeg vil ikke med på bustur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce