Navlepilleri med Dannebrog


Navlepilleri med Dannebrog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Sidder netop og ser VM kampen mellem Danmark og Norge i ishockey. En folkefest af rang med over 11.000 tilskuere i Boxen og ved ikke hvor mange foran skærmen. Og her er de rød hvide farver i overtal. Ligesom man markerede velkomsten til at krydstogtskibet Braemer til Aabenraa i onsdags med rød hvide farver.

Imidlertid fik det Bente Staugaard til at gå i svime over, at Aabenraa Havn bl.a. havde valgt at byde velkommen med et kæmpe Dannebrog hængt op i en af havnens kraner, hvor hun synes det er en ikke særlig køn flagstang - og som også har skæmmet ringridning og dyrskue - og hvis hun husker ret - også Tønderfestivalen.

Skal vi så også angribe de plastikflag på plastikpinde der prydede gågaden i Aabenraa, som en velkomst til skibets gæster? Eller hvad med flagguirlander bundet op i håret - som set i Herning i dag? Eller den skallede mand, der havde valgt at lade isen blive malet som Dannebrog? Eller tatoveringer med Dannebrog? Eller hvad med klaphatten? Eller hvad med smartphonecoveret med Dannebrog? Eller bolsjer med et Dannebrog i midten? Eller Dannebrog på en metalstang som bliver anvendt på fødselsdagsbordet? Eller Dannebrog der vælter ud i tusindvis ved starten på ringriderfrokosten?

Ja man kunne blive ved. Jeg er stolt over at være dansker og elsker Dannebrog. Om det hænger på en kran eller er tatoveret på et bryst.

Så lad os nu ikke pille i navlen over Aabenraas velkomst til de mange cruise turister.

Lidt national har man vel lov til at være.

Navlepilleri med Dannebrog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce