Mindstekrav for debat, tak


Mindstekrav for debat, tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Det er med nogen ulyst, at jeg tager til genmæle på Ejler Schütts angreb på, som han skriver "fire formentlige venligboere", da jeg finder debatniveauet på for lavt et plan. Et mindstekrav må vel være, at man debatterer ud fra fakta og ikke formodninger, men viceborgmesteren fremturer med sit udtryk: "det ville ikke undre mig".

Fakta er, at jeg ikke er medlem af Venligboerne, og jeg har heller ikke haft kontakt med de øvrige deltagere i debatten, hvilket igen bliver formodet. Jeg er filminstruktør og har haft den glæde, at jeg i forbindelse med mine produktioner af dokumentarfilm har arbejdet i mange forskellige miljøer rundt om i verden, og derigennem har jeg lært at sætte stor pris på mangfoldigheden blandt andre mennesker. Den mangfoldighed, som viceborgmesteren bekæmper i sine angreb på mennesker, der ikke passer ind i hans verdensbillede.

Han afviser i sit svar alle beskyldninger, som han kalder det. Betyder det, at han afviser sin egen politik?

Helt absurd bliver det, når han taler om "nederdrægtige og svinske - ja, nærmest racistiske" personangreb. Jeg har såmænd blot citeret fra hans læserbrev og konstateret, at jeg ikke kunne lide hans holdninger.

Mindstekrav for debat, tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce