Lyt til fagkundskaben i jollehavnsagen


Lyt til fagkundskaben i jollehavnsagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Først et par kommentarer til tidligere læserbreve fra Philip Tietje og Hans Jørgen Hildebrandt.

Philip Tietje giver udtryk for i dit læserbrev, at de tyske turister er endags. Dette er ikke tilfældet, de har i mange år været fastliggere på Loddenhøj Camping og nogle i ca. 50 år.

Hans Jørgen Hildebrandt har næppe "lidt overlast" ved at lege i udløbet fra Barsbæk. Af den grund er det ikke nødvendig med en mole for at få vandet længere ud.

Hans Jørgen Hildebrandt har ret i, at der ad åre er kommet en god badestand øst for den nye mole til Barsøfærgen. Molen er også beregnet og anlagt af fagfolk for at danne sandfang til en ny badestrand. På den vestlige side af molen og færgelejet dannes der nu en "lomme" med stillestående vand, hvor der aflejres slam, som medfører bevoksning af siv.

I forbindelse med ændring af Sønderstrands kystlinje i Aabenraa for ca. 20 år siden var der fagfolk med kendskab til vand, strømnings- og vejrforhold, der forudså, at det med tiden ville give problemer med uønsket aflejringer.

Vi ser nu, at dette er korrekt med hele stranden samt tilsanding af Farversmøllebæks udløb i fjorden, som med mellemrum må oprenses.

Det har været fremme i medierne, at en mulig løsning med at etablere en åbning i den nord/sydgående mole vil løse problemet. Jeg er ikke overbevist om, at det alene igen kan genskabe en god Sønderstrand.

Kære politikere, lad tvivlen komme Loddenhøj Strand til gode og behold kystlinjen, som den er. Vi ved, hvad vi har, men ikke hvad vi får af strand om nogle år.

Lyt til fagkundskaben i jollehavnsagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce