Lokaldebat


Lokaldebat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Et nærmere kig på Markedspladsen i Aabenraa, som nu får et tiltrængt løft.

Det er, hvad politikerne i Aabenraa Kommune skal kigge nærmere på i denne uge, stod der i JydskeVestkysten den 6. juni 2018.

Kommunens formand for vækstudvalget for land og by, Phillip Tietje (V), udtaler, at han har været i kontakt med naboer og andre, der har interesse i Markedspladsen.

Phillip Tietje, næsten en hel by og opland havde interesse i at bibeholde pladsen med de tiltag, der er på pladsen, ikke kun naboer og andre. Det gjorde de igennem så store protester, at kommune måtte bøje sig, så det planlagte monster af en legebakke på Markedspladsen ikke blev til noget. Her skulle så alle 62 parkeringspladser, lørdagsmarkedet og ringrideroptog også sløjfes.

Skitsen til den nye markedsplads tager sig rigtigt pæn og fin ud. Men hvorfor lege- og siddepladser og en skrå græsbeklædning ud mod H.P. Hanssens Gade? Et plant græstæppe og et par bænke ville være nok. Markedspladsen skal være funktionel, som ordet marked siger og ikke poppes op af andre dyre tiltag.

Man udtaler sig også om, at den nye markedsplads kan bruges til andre formål, for eksempel til markedet om lørdagen ...? Jamen, har kommunen og Phillip Tietje totalt misforstået det? Protesterne gik jo i høj grad på, at man ville beholde markedet, parkeringspladserne og ringrideroptog.

Noget af det planlagte omkring Markedspladsen skal bevares, så man ikke står som den store taber i denne sag.

Lokaldebat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce