Lad parterne i Holbølsagen i fred


Lad parterne i Holbølsagen i fred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: På baggrund af lederen i JydskeVestkysten Aabenraa søndag den 2. september (jv.dk 1. september, red.) vil jeg tillade mig at bede om, at man lader Holbøls afgåede menighedsrådsmedlemmer og sognepræst Kristian Ditlev Jensen i fred, således at kirkelivet i Holbøl Sogn kan komme ind i en god hverdag.

"Holbølsagen" drejer sig om personlige forhold og om menneskers oplevelse af og forventninger til hinanden. De afgåede menighedsrådsmedlemmer har af personlige hensyn valgt ikke at sige andet, end at de på baggrund af nogle personlige oplevelser har mistet tilliden til sognepræsten og ikke mener, at de kan samvirke med ham. Jeg har som tidligere skrevet ikke fundet grundlag for, at disse oplevelser skulle give årsag til, at sognepræsten skulle forlade sit embede.

Det er sandt, at der ikke har været nogen direkte kommunikation mellem sognepræsten og menighedsrådet om menighedsrådets årsag til at ville gå af. Men menighedsrådet har over for mig oplyst årsagerne, og jeg har oplyst årsagerne over for sognepræsten. Det er årsager, som ikke egner sig til offentlighedens lys, fordi de involverer personlige forhold.

De valgte menighedsrådsmedlemmer har nu valgt at trække sig, og et nyvalg til menighedsrådet er i gang. Derfor synes jeg, at man skal lade alle involverede parter i fred, da der jo netop ikke er sket nogen ændring i sognepræstens ansættelse i Holbøl.

De afgåede menighedsrådsmedlemmer har handlet efter deres overbevisning, og det skal man ikke klandre folk for, selv om man er uenig.

Lad parterne i Holbølsagen i fred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce