Lad den uden synd kaste den første sten


Lad den uden synd kaste den første sten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Det er beskæmmende at følge sporadisk med i debatten om de stenkastende drenge fra Høje Kolstrup. F.eks. mener Thomas og Hanne, at de skal sendes af helvede til, og der findes mange andre bundskrabende kommentarer på jv.dk.

Så jeg må jo være både naiv, og det der er værre, når vi hjemme hos os glædeligt åbner vores hjem fast hver fjortende dag for unge, der bestemt ikke har fortjent det efter gadeparlamentes målestok. Jeg ved ikke, om de unge i vores hjem har kastet med sten efter biler, men i så fald vil det blot være en af mange hovedrystende, uansvarlige og uanstændige handlinger fra deres fortid. Nu er de mønsterbrydere. Det eneste vi har givet dem, er en blanding af omsorg, venskab og personligt ansvar. Vi kunne selvfølgelig også have hugget hånden af dem og sendt dem hjem eller tilbage til det helvede, de kom fra. Så skulle de blot have haft en billig busbillet, for de er kridhvide med blå øjne.

Jeg tager ikke de stenkastende drenge fra Høje Kolstrup i forsvar, og jeg forventer i lighed med mange andre, at de får kærligheden at føle, men jeg bedrøves over, at den forebyggende socialpædagogiske indsats skydes ned af en stenkastende horde af selvretfærdige voksne. Jeg var også 12 år engang. Var vi ikke alle det? Jeg kastede ikke med sten efter biler, men så gjorde jeg så mange andre dumme ting i min ungdom. Havde jeg ikke haft et godt netværk, en ressourcestærk familie, sunde venskaber, fysisk og psykisk overskud, og nogen der troede på mig. Hvem ved, hvor jeg så var havnet?

 

Lad den uden synd kaste den første sten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce