Jollehavn. Lyt til borgerne


Jollehavn. Lyt til borgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Afvejning efter læserbrev - lyt til borgerne.

Her får vi at vide, at det mener vore 150 medlemmer også. Men hvorfor siger de det så ikke? Dette er ikke godt nok argumenteret endsige dokumenteret. Kvaliteten har også betydning. En historie fra det virkelige liv:

Jeg og min hustru var i gang med bladriven ved vejen. Min hustru ville hente endnu et redskab, da hun så en ældre grå bil med to personer i holde på naboens grund observerende hans hus. Pludselig bakkede de hen til naboens bådtrailer med båd. Det blev vores hund for meget, den satte i med at halse, og bilen forsvandt hurtigt fra grunden. Min hustru nedskrev registreringsnummeret.

Et par dage efter så hun igen bilen. Men da var det på parkeringspladsen ved campingpladsen på Loddenhøj. Nu henstod den uden nummerplade. Samtale med diverse campister i nærheden gav klarhed over ejerskab til bilen. Ejerens hustru bedyrede, at hendes mand havde hentet dagen før. Da dette tidspunkt ikke stemte overens med min hustrus oplevelse, gik vi på nettet for at kontrollere diverse unøjagtige angivelser. Resultatet blev, at de manglende nummerplader tilhørte en halvgammel Toyota i København.

Det er usandsynligt, at en forsikring vil tage ansvar ved et eventuelt uheld. Et sådant parallelsamfund er ikke acceptabelt og ville heller ikke ønske en jollehavn på normale vilkår.

Men vi skal alle være her. En anden udnyttelse af en lille del af nuværende strand erstattes af en udvidet udnyttelse af fri længde på stensætning.

Jollehavn. Lyt til borgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce