Jobcenter vil være oppe på mærkerne


Jobcenter vil være oppe på mærkerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Mandag blev det offentliggjort, hvad der skal ske ude ved Kassø.

Efter flere års meget fortrolige forhandlinger blev sløret løftet for, at det er IT giganten Apple, der i løbet af en årrække vil investere for ikke mindre end 6 milliarder kroner i et nyt datacenter på et areal svarende til ca. 400 fodboldbaner.

Efter vi i byrådet kort forinden havde godkendt lokalplanen, som udlægger området til erhvervsformål, afholdtes et informationsmøde for byrådet med repræsentanter fra Apple og direktøren for Eksportrådet, Susanne Hyldelund.

Et meget informativt infomøde, hvor vi fik lejlighed til at stille spørgsmål direkte til Apple.

Alt tegner godt.

Det bliver spændende at følge realiseringen af den gigantiske Apple-investering, som vil strække sig over flere år.

Mange lokale virksomheder, håndværksvirksomheder, entreprenører, vognmænd, rådgivere, fødevarevirksomheder, de handlende og mange flere vil kunne opnå stor gavn af Apples etablering i kommunen, idet der skal bruges store mængder materialer, og det forventes, at ca. 300 personer vil være beskæftiget i opbygningsfasen.

Mange positive virkninger følger med med nye arbejdspladser og bosættelser i kommunen.

Også vorse uddannelsesinstitutioner skal naturligvis være gearet til at kunne uddanne til efterspurgte kvalifikationer, ligesom vort jobcenter vil være oppe på mærkerne.

Et stort plus i karakterbogen til kommunens erhvervspolitik, og en stor ros til tidligere kommunaldirektør, nu projektchef på opgaven, Niels Johannesen og til kommunens direktør for kultur, miljø og erhverv, Stig Werner Isaksen, for, at deres langvarige og yderst fortrolige forhandlinger med Apple er kronet med så stor succes. 

Jobcenter vil være oppe på mærkerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce