Hvor bliver Ny Aabenraa af?


Hvor bliver Ny Aabenraa af?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Hvornår går Philip Tietje (V), formand for vækstudvalget for land og by i Aabenraa Kommune, i gang med deres store projekter.

De sidste par år har man, blot for at tage nogle eksempler, annonceret med disse projekter til udførelser: Markedspladsen, Folkehjem, Slotsvandmøllen, Telemuren, Nørreport, diskoteket på Storetorv, uden at der er sket noget som helst. Intet er sat i gang til udførelser.

Jo da, til disse projekter har man nedsat et udvalg, der så igen sender det videre til et underudvalg, der får dyre arkitekter, eksperter og så videre til at gennemgå og udarbejde en plan for de såkaldte projekter, som de så sender til udvalget et halvt år efter. Aabenraa har store, vilde projekter i støbeskeen, men derfra til handling er der utrolig lang vej.

Tror ikke, der er en by som Aabenraa, der er så utrolig langsom med at få sat gang i sager, man har meldt ud med, at nu sker der noget her og der.

Jo, på et højt planlagt møde får man derefter i JydskeVestkysten at vide, at borgmesteren er helt og aldeles uenig i, at der skal gives håndtryk til fremmede, og at grænsebevogtningen er helt urimeligt. Se bare, det er da noget, der bliver arbejdet hårdt med.

Det med fornyelse og igangsætning af Ny Aabenraa, som byen hedder nu, er mindre vigtig.

Kommunes motto: Den tid, den glæde.

Hvor bliver Ny Aabenraa af?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce