Hånden i en hvepserede


Hånden i en hvepserede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Jeg vidste selvfølgelig godt, at jeg stak hånden i en hvepserede, da jeg for nogle dage siden i et læserbrev fremsatte nogle forslag til, hvordan jeg synes, at problematikken omkring diskotek Sevens tilstedeværelse i Aabenraas midtby måtte kunne løses.

Det gjorde jeg ud fra den simple betragtning, at der må kunne findes en løsning alle kan leve med.

Og stikkene fra hvepsene er da heller ikke udeblevet, både i form af et læserbrev på 6 personers vegne og ved mails til byrådsmedlemmerne.

Hvorom alting er, så har jeg foreslået, at der skal skabes ordentlige forhold omkring diskoteket ved hjælp af dørmænd og om fornødent med politiets hjælp udenfor diskoteket - og at der som forsøgsordning med forskellige trafikale foranstaltninger skal lukkes for larm fra uvedkommende kørsel i området omkring diskoteket for at fredeliggøre området.

Dette ses i mange byer, hvor der er opsat skilte med færdsel med motorkøretøjer forbudt i visse bydele og i visse tidsrum, dog undtaget taxakørsel, sygetransport og beboerkørsel.

Det samme kunne gøres i midtbyen i Aabenraa omkring diskoteket.

Og for at hvepsene ikke skal gå med den vildfarelse, at jeg deltager i og er medlem af byrådets 17-4 Unge Udvalg, vil jeg slå fast, at jeg hverken deltager i, eller har indflydelse på dette udvalgs arbejde og beslutninger, herunder udvalgets ønske om diskotek i midtbyen, hvilket ønske jeg godt kan forstå.

Hånden i en hvepserede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce