Grådigheden kender ingen grænser


Grådigheden kender ingen grænser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Se på et kort over vindmøller i Tyskland lige syd for grænsen. Det kalder jeg grådighed og ødelæggelse af naturen.

Man har i et indlæg i JydskeVestkysten fra tysk side klaget over, at spekulanter køber alt landbrugsjord op i Nordtyskland, men hvem er sælgerne i grunden? Mennesker, der ser en hurtig vej til profit!

Her er bygget så mange vindmøller, at man ikke kan komme frem flere hundrede kilometer uden at skulle se på en skov af vindmøller, som er opsat af spekulanter, som sågar får penge for ikke at have møllerne i drift, fordi man ikke kan transportere den strøm, som fremstilles.

Derfor har Energinet i Danmark set en mulighed for at bygge en 400 kW ledning til at transportere denne overskudsstrøm fra Tyskland til England og Norge for at profitere på dette i (almenvellets navn)

Man opsætter tårnhøje master i landskabet, laver ekspropriationer af folks ejendomme i almenvellets navn, men for hvis almenvel er det? Den enkelte forbruger får på intet tidspunkt billigere strøm af disse mast mastodonter, men bare dyrere strøm - hvem har fået glæde af det?

Så hvis det er sådan et landskab, vi ønsker os i Danmark .... så bare fortsæt med at bygge vindmøller og nye mastodont eltårne, lokke folk til at acceptere dette med løftet om en skattefri gevinst, hurra for det!

Så folkens, vågn op.

For at fjerne enhver misforståelse er jeg ikke politisk engageret overhovedet!

Grådigheden kender ingen grænser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce