Glædelig fremgang


Glædelig fremgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Private virksomheder har ansat 137.000 personer ekstra på tre år, samtidig med at 42.000 personer i samme periode er kommet væk fra offentlig forsørgelse.

I Aabenraa Kommune er udviklingen i private lønmodtagerjob i perioden dec. 2014 til dec. 2017 steget med 4,1 procent, hvilket udgør den største stigning i de fire sønderjyske kommuner.

Denne positive og glædelige udvikling i vores kommune skal fastholdes og udbygges.

Glædeligt er det også, at beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen V gang på gang fremhæver vores kommunes indsats ved, at vi investerer kraftigt for at nedbringe antallet af kontanthjælpsmodtagere og for at få flere og flere gjort selvforsørgende.

For to og et halvt år siden bad arbejdsmarkedsudvalget byrådet om 68 millioner kr. over fire år til investeringsstrategien KIK 1 og stod samtidig inde for, at vi over disse fire år ville spare 68 mill.

Vi ville arbejde for at halvere antallet af kontanthjælpsmodtager fra ca. 1000 til 500, og vi ville forøge antallet af selvforsørgende flygtninge fra efter integrationsperioden fra 15 til 50 procent.

Vi nåede målsætningen halvandet år før forventet og er nu i gang med KIK 2.

At vi er kommet så langt, skyldes byrådets vision og gode og dygtige og engagerede medarbejdere hele vejen rundt, og som det vigtigste, at vore virksomheder er villige til at træde til med plads i deres virksomheder.

Glædelig fremgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce