Giv Holbøl-præsten en chance


Giv Holbøl-præsten en chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Nej, jeg hører ikke til de faste kirkegængere, men da der blev annonceret gudstjeneste søndag den 2. september kl. 18.30 i Holbøl Kirke, besluttede min kone og jeg at møde op. Vi havde ikke talt med andre om det, men åbenbart havde det ligget ligesom i luften, at nu skulle det markeres, at vi har tiltro til vores nye præst.

Og så skal det lige siges, at Kristian Ditlev Jensen holdt en ypperlig prædiken over Johannes evangeliet: Bethesta Dam i Jerusalem. Vores nye præst er veltalende og er god til at forbinde skriftstedet om den værkbrudne med mennesker, som i dag står i en eksistentiel vanskelig situation.

Jo, der var stor tilstrømning til aftengudstjenesten, og som præsten efterfølgende skrev på kirkesiden: "Lige præcis 50 mennesker, sagde kirketællingen ved aftengudstjenesten i Holbøl Kirke. Det er jo nærmest en kvart juleaften, så det må siges at være en succes for en hel almindelig sensommeraften."

Giv Gud en chance om søndagen, lyder et gammelt citat. Jeg tror nok, at folk i Holbøl har tillid til vores nye præst. Hans privatliv er en privatsag. Så jeg tilføjer til det gamle citat: Giv også præsten i en chance i hverdagen, lad ham glide ind og blive en god og aktiv borger for vores lille landsby.

Giv Holbøl-præsten en chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce